Wim Rombouts | Brand Consultant

Ik ben een onafhankelijk Brand Consultant met 15 jaar ervaring in creatieve media, in dienst van al wie nood heeft aan vindingrijke, visuele concepten & verrassend design.

Tevreden klanten

A few good men is all it takes to make a dream come true.

Ik omring mij met ervaren professionals uit aangrenzende deelgebieden...

… wat maakt dat ik zeer breedvoerig en doelgericht kan helpen met onder andere: creatieve concepten, storytelling & content creatie, business, brand & packaging design, employer branding & talent acquisition, on- & offline marketing, reclamecampagnes, grafisch ontwerp & illustratie, webdesign, foto & video…. en nog wel het een en ander.

schetsman-scaled
HEYTEC-shirt-1-2048x1920
0 +

Years Of Experience

0 +

Winning Awards

0 +

Project Complete

0 +

Creative Team

Koffie-scaled

We think, we frame. We aim, we shoot. We hit.

Inspiratie

Igor Stravinsky deed een handstand, Steve Jobs stak zijn voeten in het toilet, Agatha Christie at appels in bad, Nikola Tesla kromde honderd keer zijn tenen voor het slapengaan. Mensen doen de vreemdste dingen op zoek naar inspiratie. Dit is wat ik doe: ik luister naar muziek, lees boeken, volg de reclamewereld op de voet, maak een wandeling, drink een koffie of pak een pint, bezoek een museum, ontmoet mensen… Ik kijk, ruik, hoor, voel, proef en leef. Voor u, maar ook een beetje voor mezelf.

Een boost voor je business

Denken & doen

Ik bedenk, schrijf, schets en visualiseer verhalen én stamp dus nu en dan een volledige reclamecampagne uit de grond. Problemen herkennen en oplossen, brainstormen en sparren, organiseren en managen: ik doe dat graag. En wat je graag doet, doe je goed.

Ik schrijf dus graag verhalen, maar geloof niet in fabeltjes. Een betere verkoop, meer klanten, hogere tevredenheid, een boost voor je business. Wat we samen schrijven en vormgeven, moet in de eerste plaats resultaat opleveren. En resultaat bereik je met originaliteit. Eenheidsworst verkoop ik níet.

Een wit blad en een pen, de juiste vragen stellen en vooral góed luisteren. Zo begint het. Voor elk concept, idee of ontwerp. Ook dat van ons.

Verhalen, géén fabeltjes

Een greep uit onze producties

Resultaat bereik je met originaliteit. Eenheidsworst verkoop ik níet.

Een wit blad en een pen, de juiste vragen stellen en vooral góed luisteren. Zo begint het. Voor elk concept, idee of ontwerp. Ook dat van ons.

Freshcutvideo

Yes, we also do video

Dít is Freshcutvideo, een team van creatieve beesten met een hoop ideeën, die je merk, je product of je bedrijf versterken, rekening houdend met jouw visie en – uiteraard – jouw budget.

Pieter Smits
  Pieter Smits

  Directeur JEGG future farming

  Bij Freshcutvideo ben je geen nummer. Ze omarmen je product, dienst en organisatie werkelijk mét enthousiasme! Ze zijn super energiek & jeugdig in hun aanpak.

  Jurgen Cappuyns
   Jurgen Cappuyns

   Director Local Advertising Brightfish

   Freshcutvideo staat sinds meer dan 8 jaar mee aan de basis van het succes van Brightfish Local Advertising en heeft onze lokale business helpen ontplooien met creatieve en bioscoopwaardige producties.

   Nick Decrock
    Nick Decrock

    Former Founder Postbuzz

    Geef hun de vrijheid, en ze weten als geen ander hoe een idee in beeld te brengen. Ze hebben ons Postbuzz platform zo in de markt gezet dat we meteen een vliegende start konden maken.

    Frederik Braem
     Frederik Braem

     Director Creative Services Brightfish

     Wim en zijn team, zijn pro’s en mijn absolute go-to als ik budgetvriendelijke, maar wel hoogwaardige content wil maken. Vroeger ging ik mee naar shoots, ondertussen is dat niet meer nodig. Wim spreekt de taal van ons merk en de merken die wij zelf in portefeuille hebben.